Workshops

Kjekt å vite før du flyr

Vurderer du kjøp av egen drone? Eller har du et barn eller barnebarn som har fått en drone til bursdagen?

Detaljer

Lær å fly en drone før du tar over verden! Folk redefinerer virksomheter og hobbyer ved hjelp av droner – fra profesjonelle fotografer og surfere til Amazons pakkelevering. Denne workshopen introduderer deg for mulighetene for droneflyving. Du vil få anledning til å ta hendene på dronekontrollen med en instruktør som følger med, møte andre droneentusiaster og prøve å fly i løpet av de første 30 minuttene av workshopen. Dette er en mini-workshop som gir en kort introduksjon til hva som kreves av ferdigheter og kunnskap som operatør.

Du trenger ingen erfaring fra tidligere for å melde deg på vår mini-workshop!

Pris: 1250 NOK

priser inkluderer mva*

Droneentusiasten

Kort introduksjon om dronesikkerhet

Detaljer

Det er mange droneentusiaster som vil ha nytte av en kort introduksjon om dronesikkerhet og forskrifter, før de tar med dronen ut på luftetur. Vår workshop Droneentusiasten blir undervist av våre lisensierte operatører. Vi ønsker å hjelpe droneentusiaster med å være føre var og vite om farene som finnes der ute. Sjansen for skade på eiendom eller på utstyr er stor, så forhåndsregler er lurt å ta!

Pris: 1299 NOK

priser inkluderer mva*

For deg som vil litt mer

Teori og praksis i UAV-operasjoner

Detaljer

Denne workshopen vil dekke grunnleggende dronekunnskap som:

– hvordan de flyr

– ulike teknologiske muligheter

– en introduksjon til sikkerhetsprosedyrer og regler

Vi vil diskutere aktuelle regulatoriske forhold og sikkerhet, sammen med litt flytid! Vi gjennomgår alt fra lading og propeller til sikker flyving. Denne workshopen vil utvide din horisont og presentere deg for nye kreative løsninger som finnes ute på markedet.

Du vil raskt få vite alt du trenger for å begynne å ta dine egne dronefotografier.

 

Pris: 1499 NOK

priser inkluderer mva*